Υπερυψωμένα Δάπεδα - Συνεδριακά Καθίσματα - Λωρίδες Βινυλίου LVT

ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Mε 30 χρόνια εμπειρίας έχουμε καταφέρει να θεωρούμαστε συνώνυμο της υψηλής ποιότητας

Πατώματα Laminate

Πατώματα Laminate

Τα Laminate πατώματα είναι ουσιαστικά δάπεδα με σκληρή τελική επιφάνεια, τα οποία μοιάζουν πραγματικά πολύ με ξύλινο πάτωμα, πέτρα , μάρμαρο ή και τσιμέντο

περισσότερα
Δάπεδα PVC

Δάπεδα PVC

Τα δάπεδα συστατικών βινυλίου ή πολυβινυλοχλωριδιου είναι θερμοπλαστικά δάπεδα υψηλής πολυμορφίας και εξαιρετικής μηχανικής αντοχής.Το τελικό προϊόν προκύπτει από τον πολυμερισμό του χλωριδίου του βινυλίου, το οποίο με χρήση πλαστικοποιητών γίνεται εύκαμπτο.

 

περισσότερα
Δάπεδα απο Φυσικό Καουτσουκ REMP

Δάπεδα απο Φυσικό Καουτσουκ REMP

Η χρήση φυσικού καουτσούκ για εμπορικούς σκοπούς χρονολογείται από το 1915, όταν άρχισε η βιομηχανία να κατασκευάζει ελαστικά και διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από καουτσούκ. Η πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια στους τομείς της επεξεργασίας από καουτσούκ και των επεξεργασιών επιφανείας επέτρεψε στη βιομηχανία να αποκτήσει εξαιρετικά υψηλές τεχνολογίες κατεργασίας αλλά και την ανάπτυξη τύπων και εγκαταστάσεων ικανών να παράγουν πάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα δαπέδων επικάλυψης την ημέρα.

περισσότερα
Ετοιμοπαράδοτα !
Υπερυψωμένα δάπεδα

Υπερυψωμένα δάπεδα

Στον σύγχρονο γραφειακό χώρο τα υπερυψωμένα δάπεδα είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή δαπέδων.Με την χρήση υπερυψωμένου δαπέδου επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός κενού χώρου ανάμεσα στην πλάκα και το τελικό δάπεδο, όπου μεγάλης συγκέντρωσης καλωδιώσεις ρεύματος και δεδομένων καλύπτονται.Σήμερα μάλιστα, μηχανολογικός εξοπλισμός κλιματισμού και ύδρευσης είναι δυνατόν να τοποθετηθεί κάτω από το επισκέψιμο δάπεδο.

περισσότερα
Data Centers

Data Centers

Τα υπερυψωμένα δάπεδα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι σε Data Centers και σύγχρονους χώρους εργασίας ή οπουδήποτε υπάρχουν ανάγκες για την τοποθέτηση μεγάλου όγκου καλωδίωσης και σωληνώσεων. Ο κενός χώρος που προκύπτει ανάμεσα στην πλάκα και το τελικό δάπεδο προσφέρει ευελιξία και εύκολη πρόσβαση στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

περισσότερα
Ποδαρικά Υποστύλωσης Εξωτερικού Χώρου

Ποδαρικά Υποστύλωσης Εξωτερικού Χώρου

Κατασκευασμένα  από πούδρα πολυπροπυλενίου με με αυστηρές προδιαγραφές ώστε το τελικό προϊόν  να έχει μεγάλες αντοχές σε φορτία. Έχουν ρυθμιστή κλίσεως από 0 έως 5%,  αποτελούμενο από 2 τμήματα που δημιουργούν ένα ενιαίο στήριγμα ρυθμιζόμενης κλίσης με ύψος από 0.5 mm εως 980mm.

 

 

περισσότερα
Συνεδριακά καθίσματα

Συνεδριακά καθίσματα

Η επιβλητικότητα και η σωστή ακουστική ενός συνεδριακού χώρου ή ενός θεάτρου, σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από το κάθισμα που θα επιλέξουν οι σχεδιαστές του χώρου. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στον εξοπλισμό με καθίσματα χώρων συνάθροισης κοινού, υποστηρίζοντας επιστημονικά την μελέτη εκμετάλλευσης ενός χώρου τόσο για την καλύτερη δυνατή χωρητικότητα αλλά και την βέλτιστη ακουστική συμπεριφορά και οπτική επαφή ενός χώρου για τους παρευρισκόμενους.Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης αρχιτέκτονες μηχανικοί και ειδικοί μηχανικοί στην ακουστική ενός χώρου μελετούν και προετοιμάζουν ένα χώρο για τις ανάγκες του χρήστη.

περισσότερα
Ηχοαπορροφητικές Επενδύσεις

Ηχοαπορροφητικές Επενδύσεις

Η Ακουστική είναι η επιστήμη της συμπεριφοράς των ηχητικών κυμάτων. Μελετά την παραγωγή , διάδοση , και λήψη των εν λόγω κυμάτων από το ανθρώπινο αυτί.Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να εντάσσεται η επιστήμη της ακουστικής στον σχεδιασμό και την κατασκευή των κτηρίων και ιδιαίτερα των χώρων συγκέντρωσης κοινού, των γραφείων, βιβλιοθηκών, αμφιθέατρων κλπ.Η εταιρία μας υποστηρίζει επιστημονικά την ακουστική μελέτη ενός χώρου με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών ακουστικής των χρηστών της.Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης αρχιτέκτονες μηχανικοί και ειδικοί μηχανικοί στην ακουστική ενός χώρου μελετούν και προετοιμάζουν ένα χώρο για τις ανάγκες του χρήστη.

περισσότερα
Ξύλινα Προγυαλισμένα Δάπεδα

Ξύλινα Προγυαλισμένα Δάπεδα

Κανένα δομικό υλικό δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά και την αρμονία που δίνει το ξύλο, είτε χρησιμοποιείται σαν κούφωμα, είτε σαν άλλο δομικό υλικό σε στέγες και σε πατώματα. Είναι πάντα ένα ζωντανό υλικό, που ζει μέσα στον χώρο μας που χρειάζεται όμως την φροντίδα μας για την συντήρησή του όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, για τον λόγο αυτό η βιομηχανία ξύλου ανέπτυξε τα προγυαλισμένα δάπεδα.Τα δάπεδα αυτά είναι σανίδες με τελική επίστρωση φυσικού ξύλου 5mm, επάνω σε αντικολλητη ξυλεία ελάτης με σκοπό να μην επηρεάζονται από τις θερμοκρασιακές αλλαγές.Τοποθετούνται πανεύκολα επικαθήμενα χωρίς κόλλες σε οποιοδήποτε επίπεδο υπόστρωμα.  

περισσότερα
Δάπεδα Linoleum

Δάπεδα Linoleum

Το Linoleum είναι ένα υλικό κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από φυσικές πρώτες ύλες όπως λιναρόσπορο, ξυλάλευρο, γιούτα, ρητίνες και ασβεστόλιθο. Είναι ανθεκτικό σε βαριά φορτία καθώς και στις αυλακώσεις από μετακινούμενα έπιπλα. Έχει μακρύ χρόνο ζωής και χρηστικότητας είναι υγιεινό από την φύση του αντιστατικό. Απολύτως φιλικό στο περιβάλλον απευθύνεται στην οικολογική συνείδηση του χρήστη. Αναλόγως με την μέθοδο παρασκευής διάφορα χρώματα και σχέδια είναι δυνατόν να επιτευχθούν.

περισσότερα
Λωρίδες Βινυλίου LVT

Λωρίδες Βινυλίου LVT

Οι λωρίδες - πλακάκια βινυλίου είναι επικαθήμενα ή κουμπωτά και μπορούν να κολληθούν ή απλά να ακουμπήσουν πάνω στο υφιστάμενο δάπεδο αρκεί να είναι επίπεδο και καθαρό. Το υλικό είναι απολύτως εύκαμπτο ετερογενές βινύλιο επαγγελματικής χρήσεως με κατασκευή που το διατηρεί αναλλοίωτο για πολλά χρόνια χρήσης. Έχει τελική επεξεργασία PU πάχους 0.7mm που δεν χρειάζεται γυάλισμα και κέρωμα ποτέ.Η συλλογή δαπέδων LVT δίνει λύση σε κάθε διακοσμητική ανάγκη. Αντιγράφει αυθεντικές αναπαραγωγές υλικών, όπως το ξύλο, το μάρμαρο, το μπετόν, το μέταλλο εξασφαλίζοντας ένα τέλειο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

περισσότερα
Δάπεδα Αγώγιμα

Δάπεδα Αγώγιμα

Τα αγώγιμα δάπεδα κατάλληλα τοποθετημένα (με πλέγμα χαλκού και γείωση), διώχνουν όποιο ηλεκτροστατικό φορτίο δημιουργηθεί. Χρησιμοποιούνται σε χώρους με πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και ευαισθησίας ηλεκτρονικών μηχανημάτων .Είναι κατάλληλα για ηλεκτρονικά εργαστήρια ιατρεία, μικροβιολογικά, οδοντιατρεία, ραδιοφωνικούς σταθμούς, αίθουσες Η/Υ - computer room και άλλους χώρους με υψηλή συγκέντρωση ηλεκτρικών φορτίων. Χρησιμοποιούνται σε χώρους με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και ευαισθησίας ηλεκτρονικών μηχανημάτων όπως χειρουργεία, αξονικούς τομογράφους, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και εργαστήρια ηλεκτρολογίας.

περισσότερα
Συστήματα Σκίασης

Συστήματα Σκίασης

Το φυσικό φως είναι προφανώς το καλύτερο για την υγεία του ανθρώπου.  Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το φυσικό φως είναι παράγοντας υγείας και ψυχολογικής ισορροπίας των εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση τα ανοίγματα φυσικού φωτός πρέπει να προτιμώνται από τον τεχνητό φωτισμό, διότι και η φωτιστικότητα και η φωτεινότητα είναι υψηλότερες και πιο ελεγχόμενες. Τα μειονεκτήματα της αντανάκλασης και της υπερθέρμανσης του χώρου από το φυσικό φως είναι εύκολο να αντιμετωπισθούν με ένα σύστημα σκίασης αποτελουμενο από κατάλληλη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τη ηλιακή ακτινοβολία. Αυτή η επιφάνεια πρέπει να αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου και να δημιουργεί συνθήκες ενεργειακής οικονομίας, πρέπει να ελέγχει το φαινόμενο της αντανακλάσεως και να προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

περισσότερα
Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει μια πλήρη γκάμα επίπλων για ξενοδοχειακή χρήση είτε αφορά τον χώρο του lobby είτε τους χώρους των εστιατορίων είτε τα δωμάτια των επισκεπτών.Η εταιρία μας επίσης αντιπροσωπεύει υλικά πέριξ των εξωτερικών χώρων γύρω από την πισίνα ή την πλαζ.

περισσότερα
Κυλιομενες Aρχειοθήκες

Κυλιομενες Aρχειοθήκες

Τα συστήματα κυλιομένων αρχειοθηκών λύνουν το πρόβλημα ελειψης – βελτιστης αξιοποιησης του χώρων αποθήκευσης και αρχειοθετησης υλικού.

περισσότερα
Χωρίσματα Γραφειων

Χωρίσματα Γραφειων

Σύγχρονα κρυσταλλινα διαχωριστικά συστήματα γραφείων, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές, σχεδιαστικές και αισθητικές απαιτήσεις διαχωρισμού χώρων. Με ή χωρίς εμφανή σκελετό, διασφαλίζουν την ηχομόνωση και συμβάλλουν στην ανοικτή ατμόσφαιρα του χώρου εργασίας. Γυαλινα χωρίσματα, που δημιουργούν μεγάλες, ενιαίες επιφάνειες προσφέροντας οπτική επαφή των συνεργατών όπου απαιτείται και με την χρήση έξυπνων τζαμιών διακριτικότητα με ένα κουμπί.

περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Διεύθυνση
Παρνασσού 3
Ηλιούπολη
16345
GR
Τηλέφωνο: (+30) 210 98.11.923
Τηλέφωνο: (+30) 6948 500.059
Fax: (+30) 210 97.13.948
Email: info@chirvancontract.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ραντεβού και ελάτε να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας προσφέρουμε λύσεις.

  1. Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 17:00
  2. Σάββατο: 10:00 - 14:00
  3. Κυριακή: Κλειστά