Υπερυψωμένα Δάπεδα - Συνεδριακά Καθίσματα - Λωρίδες Βινυλίου LVT

Τα δάπεδα συστατικών βινυλίου ή πολυβινυλοχλωριδιου είναι  θερμοπλαστικά δάπεδα υψηλής πολυμορφίας και εξαιρετικής μηχανικής αντοχής.

Το τελικό προϊόν προκύπτει από τον πολυμερισμό του χλωριδίου του βινυλίου, το οποίο με χρήση πλαστικοποιητών γίνεται εύκαμπτο.

Τα δάπεδα βινυλίου κατηγοριοποιούνται  σε ομογενή και ετερογενή δάπεδα:

1. Ομογενή Δάπεδα Βινυλίου

Τα ομογενή δάπεδα βινυλίου κατασκευάζονται με την μέθοδο της κυλινδροποίησης. Μεγάλοι κύλινδροι πρεσάρουν ένα μίγμα πολυβινυλοχλωριού, ορυκτών πλήρωσης και χρώματος για να δημιουργήσουν ένα φύλλο βινυλίου με όψη και νερά μαρμάρου.
Μια άλλη μέθοδος κατασκευής, είναι με την χρήση θερμόπρεσας όπου κόκκοι PVC συνενώνονται σε μια μορφή πλακιδίου.

2. Ετερογενή Δάπεδα Βινυλίου

τα ετερογενή δάπεδα βινυλίου εμφανίζουν σήμερα και το μεγαλύτερο αισθητικά ενδιαφέρον. Δημιουργούνται από την συνένωση επιμέρους φύλλων υλικών σε μορφή sandwich. Το κάτω στρώμα είναι από ανακυκλωμένο PVC και δρα αποσβεστικά και ηχοαπορροφητικά.  Το ενδιάμεσο στρώμα είναι από fibreglass και λειτουργεί σταθεροποιητικά. Το επάνω στρώμα περιλαμβάνει το διακοσμητικό κομμάτι του δαπέδου. Τέλος διαστρώνεται με βερνίκι πολυουρεθάνης που το σφραγίζει και προστατεύει από γρατζουνιές, και άλλες φθορές.  Σήμερα μπορεί να είναι απομίμηση ξύλου, γρανίτη, μαρμάρου, τσιμεντοκονίας, μέταλλου, πέτρας, υφάσματος ή να έχει εκτυπωμένο ένα έμβλημα ή και ένα λογότυπο της αρεσκείας μας.

Σε γενικές γραμμές τα δάπεδα βινυλίου ξεχωρίζουν λόγω των ιδιοτήτων τους που τα καθιστούν δάπεδα εύκολα στον καθαρισμό σε ζώνες υψηλής κυκλοφορίας και χρήσης με ιδιότητες αντιστατικές, απορροφητικές κραδασμών και ήχου, αντιολισθητικές, αντιμικροβιακές με χαμηλό κόστος και εξαιρετικό κύκλο ζωής.

Colorex more than a floor

Το ColoRex είναι ένα πρεσαριστό συνθετικό ομογενές πλακάκι με υψηλές αντιστατικές ή αγώγιμες ιδιότητες.

Η παραγωγή του βασίζεται σε τεχνολογία θερμής σύντηξης συστατικών βινυλίου και πλαστικού που οδηγούν σε έναν ιδανικό συνδυασμό ηλεκτροστατικών ιδιοτήτων και μηχανικής αντοχής.

Το τελικό προϊόν είναι ιδανικό για χρήση σε ηλεκτρονικά εργαστήρια βιομηχανίες, χειρουργεία και γενικά όπου απαιτούνται ειδικές ηλεκτροστατικές συνθήκες.

Colorex προιόντα

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Διεύθυνση
Παρνασσού 3
Ηλιούπολη
16345
GR
Τηλέφωνο: (+30) 210 98.11.923
Fax: (+30) 210 97.13.948
Email: info@chirvancontract.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ραντεβού και ελάτε να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας προσφέρουμε λύσεις.

  1. Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 17:00
  2. Σάββατο: 10:00 - 14:00
  3. Κυριακή: Κλειστά