Υπερυψωμένα Δάπεδα - Συνεδριακά Καθίσματα - Λωρίδες Βινυλίου LVT

Τα Laminate πατώματα είναι ουσιαστικά δάπεδα με σκληρή τελική επιφάνεια, τα οποία μοιάζουν πραγματικά πολύ με ξύλινο πάτωμα, πέτρα , μάρμαρο ή και τσιμέντο

Τα πατώματα laminate κατασκευάζονται από πούδρα από παράγωγα ανακυκλώσιμης ξυλείας που έχει ανακυκλωθεί σε μορφή υψηλά πεπιεσμένης μοριοσανίδας (HDF). Η αρχική ιδέα πίσω από τα πατώματα laminate ήταν να χρησιμοποιηθούν σαν λιγότερο ακριβό υποκατάστατο του φυσικού ξύλου. Η κατασκευή του υλικού laminate έχει εξελιχθεί πολύ από την αρχική του μορφή. και σήμερα, οι επιλογές καλύπτουν κάθε είδους αισθητική. Πιο ειδικά, η κατασκευή των πατωμάτων laminate έχει εξελιχθεί πολύ όσον αφορά την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια στο χρόνο. Mε αποτέλεσμα η ανθεκτικότητα τους να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους

Ένα από τα πλέον πολύ θετικά του να κάνει κάποιος τοποθέτηση laminate πατώματος είναι το πόσο εύκολη είναι η συντήρηση του υλικού .Ειδικά, σε σύγκριση με τα ξύλινα πατώματα, τα πατώματα laminate δεν θέλουν τόσο πολύ προσοχή. Όταν κάποιος έχει ξύλινο πάτωμα στο χώρο του, πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός να μην πέσει κάποιο υγρό στο πάτωμα και γενικά να είναι προσεχτικός να μην προκαλέσει ζημιά στο πάτωμα. Από την άλλη τα πατώματα laminate δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα ούτε να ανησυχούμε για τυχόν λεκέδες.

Τα πατώματα laminate μοιάζουν τόσο πολύ στα αληθινά πατώματα που αντιγράφουν χωρίς όμως να έχουν τα προαναφερθέντα μειονεκτήματα, ούτε το κόστος των υλικών που αντιγράφουν. Επιπρόσθετα, είναι μια πολύ καλή οικολογική λύση αφού μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν έχει κοπεί κάποιο δέντρο για το πάτωμα σας.

Τα Laminate πατώματα τοποθετούνται πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο είδος

πατώματος. Η τοποθέτηση laminate πατώματος είναι εύκολη γιατί οι πλάκες είναι

έτσι σχεδιασμένες ώστε να τοποθετούνται πανεύκολα.  

Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε την τοποθέτηση τους πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Τα πατώματα laminate είναι πολύ πιο οικονομικά από κάθε άλλο είδος πατώματος και ειδικά από το ξύλινο πάτωμα ή μαρμάρινο πάτωμα.

Τα πατώματα laminate είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είδη επιφάνειας, πάχους και στιλ πλακών. Δίνοντας μας έτσι την επιλογή να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο μας.

Η τοποθέτηση των πατωμάτωνLaminate γίνεται εξαιρετικά εύκολα και δεν χρειάζεται κόλλα. Η τοποθέτηση γίνεται τοποθετώντας τις πλάκες πλωτά. Ουσιαστικά, η τοποθέτηση γίνεται κουμπώνοντας τις πλάκες. Προϋπόθεση είναι μια λεία στεγνή επίπεδη και καθαρή επιφάνεια. Γενικά, η τοποθέτηση Laminate πατώματος είναι πολύ γρήγορη εργασία αν γίνει από σωστό επαγγελματία χωρίς να λερώσουμε πολύ το χώρο μας.

Δείτε όλα τα αρχεία και τις τεχνικές προδιαγραφές

Falquon-Broschure-2020-EN.pdfFalquon-Broschure-2020-EN.pdf
The-Floor-Broschure.pdfThe-Floor-Broschure.pdf
00_SKEMA-LISTINO-LIVING-2020-47.pdf00_SKEMA-LISTINO-LIVING-2020-47.pdf

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Διεύθυνση
Παρνασσού 3
Ηλιούπολη
16345
GR
Τηλέφωνο: (+30) 210 98.11.923
Τηλέφωνο: (+30) 6948 500.059
Fax: (+30) 210 97.13.948
Email: info@chirvancontract.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ραντεβού και ελάτε να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας προσφέρουμε λύσεις.

  1. Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 17:00
  2. Σάββατο: 10:00 - 14:00
  3. Κυριακή: Κλειστά