Υπερυψωμένα Δάπεδα - Συνεδριακά Καθίσματα - Λωρίδες Βινυλίου LVT

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στον εξοπλισμό με καθίσματα χώρων συνάθροισης κοινού.

Στους χώρους συνάθροισης κοινού περιλαμβάνονται τα κτίρια ή τα τμήματα κτιρίων στα οποία συγκεντρώνεται το κοινό για κοινωνικές, οικονομικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές, ψυχαγωγικές επιστημονικές και αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς και για την αναμονή συγκοινωνιακών μέσων.

Ταξινομούνται στις ακόλουθες κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση:

  • Θέατρα, κινηματογράφοι, συνεδριακά κέντρα, αίθουσες διαλέξεων, συναυλιών, δικαστηρίων, αμφιθέατρα εταιρειών και μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας, ναοί, κ.λ.π.
  • Χώροι εκθέσεων, μουσεία, χώροι αναμονής συγκοινωνιακών μέσων, χώροι αναμονής θεαμάτων (φουαγιέ), κ.λ.π.
  • Εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καφενεία, κέντρα διασκεδάσεως, ξενοδοχεία, BAR, κ.λ.π.
  • Χώροι αθλητικών εκδηλώσεων.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την εταιρεία Figueras International Seating η οποία δραστηριοποιείται σε όλους τους παραπάνω κλάδους.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει επιστημονικά την μελέτη εκμετάλλευσης ενός χώρου τόσο για την καλύτερη δυνατή χωρητικότητα αλλά και την βέλτιστη ακουστική συμπεριφορά και οπτική επαφή ενός χώρου για τους παρευρισκομένους.
Στα πλαίσια αυτής της προσέγγισης αρχιτέκτονες μηχανικοί και ειδικοί μηχανικοί στην ακουστική ενός χώρου μελετούν και προετοιμάζουν ένα χώρο για τις ανάγκες του χρήστη.

Κατόπιν αποστέλλουμε τα σχέδια στο εξωτερικό για την παραγωγή του προϊόντος αποκλειστικά προσαρμοσμένου για την ανάγκη του κάθε έργο που θα εγκατασταθεί.

Τέλος εξειδικευμένο προσωπικό με επίβλεψη μηχανικών εγκαθιστά και εφαρμόζει τα προϊόντα ακολουθώντας και τηρώντας τις οδηγίες εφαρμογής του εργοστασίου καθώς και τους κανονισμούς συνάθροισης κοινού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το συνεργείο εγκατάστασης μας είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκαταστάσεων της Figueras International Seating και αναλαμβάνει εγκαταστάσεις των προϊόντων της εταιρείας και σε άλλες χώρες.

Μερικά από τα έργα μας περιλαμβάνουν το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο οδού Κυκλάδων, το Θέατρο Badminton, το Πολιτιστικό Κεντρο Δημητσάνας, τη Στέγη "Αλέξανδρος Ωνάσσης" αλλά και εταιρικά αμφιθέατρα όπως το εταιρικό αμφιθέατρο Φαρμασέρβ Lilly, την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, το αμφιθέατρο του Ιασώ, το αμφιθέατρο του 424 Γ.Σ.Ν.Θ., την αίθουσα ακροάσεων του Ωδείου Αθηνών αλλά και σινεμά ή home cimenas.

Δείτε όλα τα αρχεία και τις τεχνικές προδιαγραφές

FIGUERAS-CorporateAuditorium.pdfFIGUERAS-CorporateAuditorium.pdf
Presentacion-Tribunas-Telescopicas-Referencias-ENG.pdfPresentacion-Tribunas-Telescopicas-Referencias-ENG.pdf

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Διεύθυνση
Παρνασσού 3
Ηλιούπολη
16345
GR
Τηλέφωνο: (+30) 210 98.11.923
Τηλέφωνο: (+30) 6948 500.059
Fax: (+30) 210 97.13.948
Email: info@chirvancontract.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ραντεβού και ελάτε να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας προσφέρουμε λύσεις.

  1. Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 17:00
  2. Σάββατο: 10:00 - 14:00
  3. Κυριακή: Κλειστά