Υπερυψωμένα Δάπεδα - Συνεδριακά Καθίσματα - Λωρίδες Βινυλίου LVT

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται, εδώ και 30 χρόνια έχοντας καταφέρει να θεωρείται συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στον αρχιτεκτονικό εξοπλισμό κτιρίων, εργασιακών χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων, νοσοκομείων, πλοίων, ξενοδοχείων, συνεδριακών χώρων, θεάτρων, κινηματογράφων και κατοικιών.

Απευθυνόμαστε κυρίως σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, θέατρα, κινηματογράφους, δημόσιους οργανισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους που ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητος υλικά στον αρχιτεκτονικό εξοπλισμό των εγκαταστάσεων τους.

Για τον σκοπό αυτό αντιπροσωπεύουμε και εισάγουμε στην Ελλάδα εξειδικευμένα προϊόντα από μια σειρά ξένων οίκων, που ο καθένας τους ξεχωριστά, κατέχει ηγετική θέση στο αντικείμενο του.

Ταυτόχρονα με την διάθεση των προϊόντων μας όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει και εξειδικεύσει μία ομάδα τεχνικών που εξασφαλίζουν την άριστη τοποθέτηση-εφαρμογή των προϊόντων μας σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Η εταιρεία μας υποστηρίζει πλήρως όλα τα προϊόντα της με επιστημονικό τρόπο και για να εξασφαλίσει την απόλυτη προσαρμογή της στις επιθυμίες του πελάτη, έχει την δυνατότητα να απεικονίσει τριασδιάστατα και ρεαλιστικά το αποτέλεσμα σε έναν χώρο, ώστε ο τελικός πελάτης που ενδεχομένως δεν έχει την εμπειρία να οπτικοποιήσει ένα σχέδιο δύο διαστάσεων ή ένα δέιγμα υλικόυ στο τελικό αποτέλεσμα να μπορεί να δει διαδραστικά την πραγματικότητα της επιλογής του.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα παραδειγμα τριασδιαστατης παρουσίασης θεάτρου στην Θεσσαλονίκη με την χρήση καθισμάτων, δαπέδων και ακουστικης οροφής από την συλλογή προιόντων μας.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Διεύθυνση
Παρνασσού 3
Ηλιούπολη
16345
GR
Τηλέφωνο: (+30) 210 98.11.923
Τηλέφωνο: (+30) 6948 500.059
Fax: (+30) 210 97.13.948
Email: info@chirvancontract.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ραντεβού και ελάτε να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας προσφέρουμε λύσεις.

  1. Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 17:00
  2. Σάββατο: 10:00 - 14:00
  3. Κυριακή: Κλειστά