Υπερυψωμένα Δάπεδα - Συνεδριακά Καθίσματα - Λωρίδες Βινυλίου LVT

Τα δάπεδα συστατικών βινυλίου ή πολυβινυλοχλωριδιου είναι θερμοπλαστικά δάπεδα υψηλής πολυμορφίας και εξαιρετικής μηχανικής αντοχής.

Το τελικό προϊόν προκύπτει από τον πολυμερισμό του χλωριδίου του βινυλίου, το οποίο με χρήση πλαστικοποιητών γίνεται εύκαμπτο.

Τα δάπεδα βινυλίου κατηγοριοποιούνται σε ομογενή και ετερογενή δάπεδα:

1.Ομογενη Δάπεδα Βινυλίου

Τα ομογενή δάπεδα βινυλίου κατασκευάζονται με την μέθοδο της κυλινδροποίησης. Μεγάλοι κύλινδροι πρεσάρουν ένα μίγμα πολυβινυλοχλωρίου, ορυκτών πλήρωσης και χρώματος για να δημιουργήσουν ένα φύλλο βινυλίου με όψη και νερά μαρμάρου.

Μια άλλη μέθοδος κατασκευής, είναι με την χρήση θερμό-πρέσας όπου κόκκοι PVC συνενώνονται σε μια μορφή πλακιδίου.

2.Ετερογεννή Δάπεδα Βινυλίου

τα ετερογενή δάπεδα βινυλίου εμφανίζουν σήμερα και το μεγαλύτερο αισθητικά ενδιαφέρον. Δημιουργούνται από την συνένωση επιμέρους φύλλων υλικών σε μορφή sandwich. Το κάτω στρώμα είναι από ανακυκλωμένο PVC και δρα αποσβεστικά και ηχοαπορροφητικά. Το ενδιάμεσο στρώμα είναι από fibreglass και λειτουργεί σταθεροποιητικά. Το επάνω στρώμα περιλαμβάνει το διακοσμητικό κομμάτι του δαπέδου. Τέλος διαστρώνεται με βερνίκι πολυουρεθάνης που το σφραγίζει και προστατεύει από γρατζουνιές, και άλλες φθορές. Σήμερα μπορεί να είναι απομίμηση ξύλου, γρανίτη, μαρμάρου, τσιμεντοκονίας, μετάλλου, πέτρας, υφάσματος ή να έχει εκτυπωμένο ένα έμβλημα ή και ένα λογότυπο της αρεσκείας μας.

Σε γενικές γραμμές τα δάπεδα βινυλίου ξεχωρίζουν λόγω των ιδιοτήτων τους που τα καθιστούν δάπεδα εύκολα στον καθαρισμό σε ζώνες υψηλής κυκλοφορίας και χρήσης με ιδιότητες αντιστατικές, απορροφητικές κραδασμών και ήχου, αντιολισθητικές, αντιμικροβιακές με χαμηλό κόστος και εξαιρετικό κύκλο ζωής.

Ειδικά στον τομέα της αντιστατικότητας τα ομογενή δάπεδα παρέχουν υψηλή ηλεκτρική μόνωση R >106 Ohm ώστε να προφυλάσσουν ανθρώπους και μηχανήματα από ηλεκτρικές εκκενώσεις. Είναι κατάλληλα για ηλεκτρονικά εργαστήρια ιατρεία, μικροβιολογικά, οδοντιατρεία, ραδιοφωνικούς σταθμούς, αίθουσες Η/Υ - computer room και άλλους χώρους με υψηλή συγκέντρωση ηλεκτρικών φορτίων.

Η τοποθέτηση τους πραγματοποιείται με μαγνητική κόλλα σε λείο και συμπαγές υπόστρωμα ενώ για την επίτευξη συνοχής σε ολόκληρη την επιφάνεια του δαπέδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους αρμούς βυνιλικοί ράβδοι συγκόλλησης οι οποίοι ενσωματώνονται απολύτως στο δάπεδο με θερμοκόλληση.

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η διάθεση στην Ελλάδα πρωτοποριακών προϊόντων αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης, ακουστικής, βιομηχανικού εξοπλισμού και ασφάλειας από τους καλύτερους οίκους του κόσμου.

Διεύθυνση
Παρνασσού 3
Ηλιούπολη
16345
GR
Τηλέφωνο: (+30) 210 98.11.923
Τηλέφωνο: (+30) 6948 500.059
Fax: (+30) 210 97.13.948
Email: info@chirvancontract.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Κλείστε ραντεβού και ελάτε να συζητήσουμε για το έργο σας και να σας προσφέρουμε λύσεις.

  1. Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 17:00
  2. Σάββατο: 10:00 - 14:00
  3. Κυριακή: Κλειστά